Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Example of Section Blog layout (FAQ section)

Promovare Website prin Marketing Online

Ultima actualizare în Vineri, 16 Septembrie 2011 22:40 Scris de Administrator Vineri, 01 Octombrie 2010 21:26

Promovare website-ului prin Marketing Online reprezinta formula succesului pe Internet

 

Promovare site-ului este strategia aplicata online de a aduce mai multi vizitatori ,adica mai mult trafic pentru site-ul dvs, astfel deschizand calea  oportunitatilor de afaceri in întreaga lume. Diferite tehnici utilizate pentru a face acest lucru includ : dezvoltarea de continut, Search Engine Optimization (de asemenea, cunoscut sub numele de SEO) şi inscrierea in motoarele de cautare.


Una dintre cele mai frecvente intrebari este "Cum poate contribui creşterea traficului la dezvoltarea afacerii ?" Ei bine, sa spunem doar "Aceasta lucru initiaza reactia".

 

 

Grafic promovare website pe internet

 

Pentru a profita de beneficiile aduse afaceri de mediul online şi pentru a promova site-ul dvs. in motoarele de  cautare  click aici!

Creşterea traficului înseamna o expunere mai mare, mai multe leaduri, clientela extinsa, mai multe vânzari, profituri mai mari, şi rentabilitatea investitiei dvs. Investitia dvs in marketing pe internet va continua sa dea roade prin atragerea de noi clienti care va vor aduce rezultate impresionante!


Folositi la maxim oportunitatile oferite de motorele de cautare ? Mai mult de 625 milioane cautari sunt efectuate online in fiecare zi !

O studiere atenta a cautarior pe internet releva faptul ca cele mai populare fraze pe care oamenii de fapt le cauta în timp real sunt : Internet Marketing, listare in motoare de cautare, inregistrare in motoare de cautare, pozitionare in motoare de cautare, Search Engine Ranking, promovarea in motoarele de cautare, prezentarea site şi optimizare siteului pentru motoare de cautare.


Daca va intrebati de ce site-ul dvs. nu este profitabil cum v-ati dori sa fie, atunci o strategie de marketing online va poate oferi solutia.

Este o practica comuna pentru utilizatorii de Internet sa nu navigheze prin paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare, astfel pozitia ocupata de site in motoarele de cautare este esentiala pentru dirijarea a cat mai mult trafic spre site-ul dvs. Daca nu sunteti în rezultatele de cautare in Top 30, site-ul dvs. nu va fi gasit!


Nu ratati ocazia de promovare a afacerii dvs. la nivel global.

 


 

Dezvolta-ti afacerea prin serviciile de promovarea online  SEO si PPC .


Iti cresti traficul pe site si conversia

Promovarea web si optimizarea paginilor site-ul dvs. vor asigura o indexare corecta in motoarele de cautare, astfel incat orice client care cauta online sa va poata gasi cu usurinta.


Ai acces la publicitate la preturi accesibile

Cercetarile arata ca 70% din utilizatori online dau click pe rezultatele de cautare "organice" sau "naturale" care apar alaturi de lista site-urilor care isi fac publicitate pe internet platita. Prin promovarea online a site-ul dvs. pentru motoarele de cautare, el va aparea mai sus in lista cautarilor organice si astfel veti primi trafic gratuit  de fiecare data cand o persoana face click pe un link catre site-ul dumneavoastra.


Iti creezi avantaj asupra competitiei

Gasiti cuvintele cheie pe care  potentialii clienti le utilizeaza pentru a gasi afaceri similare cu ale dumneavoastra. Expertii nostri SEO analizeaza rezultatele cautarii reale din industria din care faceti parte pentru a va ajuta sa determinati care cuvinte cheie şi expresii vor functiona cel mai bine si care vor aduce mai mult trafic pentru site-ul dumneavoastră.


Site-ul optimizat pentru motoarele de cautare

Motoarele de cautare precum Google acorda o credibilitate mai mare site-urilor promovate online care sunt conforme cu anumite standarde specifice si celor care au implementat standardele de codificare. Experţii noştri SEO imbunatatesc  codul existent al site-ului dumneavoastra, astfel incat sa fie in conformitate cu cele mai recente practici ale motoarelor de cautare.

 

Solicitati o oferta
Introduceti numele dumneavoastra *
Adresa e-mail *
Subiectul mesajului *
Introduceti mesajul *

Doriti prezenta cat mai buna a site-ului dumneavoastra in mediul online ?

 

V-ati gandit vreodata cum pot afla potentialii clienti despre prezenta dvs pe internet?


anunturile publicate în ziare, reviste, pliante, etc

metoda "din gura in gura"


Este posibil ca persoanele care stau în Marea Britanie sa poata gasi produse şi servicii, prin anunturi publicate în piata romaneasca ? Raspunsul este un evident NU. Deci, cum poti genera perspective de afaceri pe pietele în care reclamele dumneavoastra nu reuşesc sa ajunga ?


In acest caz aici intervin beneficiile optimizarii site-ului pentru motoarele de cautare:

Pentru un site nou, in mod normal, este nevoie de 3 luni pentru a ajunge intr-o pozitie de top, odata clasat acolo site-ul dvs. va fi intotdeauna pe pozitii de varf.


De ce noi ?

Aceasta este o întrebare foarte buna. Sa incepem prin a spune ca exista multe companii care se ocupa cu optimizarea site pentru  motoarele de cautare si de marketing online. Unele sunt specializate in rezultate naturale (search engine optimization), in timp ce altele sunt specializate in rezultatele prin campanii platite (pay per click). Noi suntem una dintre companiile care implementeaza ambele activitati cu succes.


De ce ar  trebui sa ne luati in considerare ?


Experienta :

Avem mai mult de 4 + ani de experienta in executare optimizarii pentru motoarele de cautare si proiecte de marketing pentru clientii nostri.

Cunostin te :

Avem o cunoaştere foarte buna a celor mai recente tendinte in industria optimizarii pentru  motoarele de cautare, nu numai in piata interna, ci pe scara globala. De fapt, noi am fost certificati de catre motoarele de cautare, precum Google, Yahoo! si Microsoft.

Executie:

Ne mandrim cu rezultatele obtinute, recunoscute de clientii nostri pentru executarea cu succes a proiectelor de optimizare pentru motoarele de cautare si de marketing online.

Sunt multi factori de luat in considerare atunci cand va implicati in optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), proces in decursul caruia poate fi foarte usor sa sariti o etapa importanta.


Avem experienta si cunostintele necesare  sa ducem site-ul dvs. in primele rezultate ale motoarelor de cautare .

Calitatea serviciilor de optimizarea site pentru motoarele de cautare (SEO) nu este un proces care se cuantifica peste noapte. Pana la primul contact cu clasamentul primelor zece pozitii poate dura de la un an sau mai mult.Pentru construirea unei imagini pozitive pentru site-ul dvs. este necesar un proces cumulativ care nu poate fi grabit.Trebuie tratate cu prudenta persoanele care pretind rezultate rapide, deoarece nu este posibil, in cadrul parametrilor stricti stabiliti de catre Google. Numai prin combinarea a peste doua sute de factori puteti construi dvs. un site cu Page Rank Google care sa va aduca beneficiile dorite.


Este important sa alegeti o companie de optimizare care intelege functionarea complexului Google Algorithm.

Solicitati o oferta
Introduceti numele dumneavoastra *
Adresa e-mail *
Subiectul mesajului *
Introduceti mesajul *

 

Portofoliu

 • Biroul Executor Judecatoresc Munteanu Paraschiva Laura

 • Cabinet avocat Vasilache Ioan Paul

 • apartament vanzare

 • Inchiriere apartament regim hotelier Galati

 • Agentia de turism Expert Pro Vacances Galati

 • David Dumitriu si Asociatii Societate civila profesionala de avocati

 • SRAS Sistem Recirculant de Acvacultura Intensiva

 • TEHNOPOWERTEAM Service profesionist pentru intreaga gama de utilaje de constructii

 • Aryx Lures Voblere lucrate manual

 • D.G.BETEX SRL - Anvelope auto, service roti GALATI.

 • SOLAR-abc panouri solare

 • Scoala Star - Scoala de soferi Galati

 • Alyon Design :: Productie Publicitara Galati

 • Executorul judecatoresc Tudorie Stefan

 • Dental SRL Clinica dentara.

 • Two R - Transport Intern si International de marfa

.

.