Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Internetul este un instrument esential al vietii noastre, care a permis multor companii si intreprinderi sa se extinda pe piata, sa primeasca recunoasterea la nivel mondial si sa urce foarte sus pe scara succesului. Desi piata de pe Internet este aparent matura, exista inca multe sanse pentru a obtine cea mai buna pozitie de pe Web si de a introduce pe piata noi produse si servicii.

 

NIT Concept va ofera solutii adaptate  nevoilor si cerintelor dumneavoastra pentru a crea imaginea care va va oferi satisfactie deplina si o pozitia câstigatoare in mediul online.

Web siteul reprezinta reproducerea imaginii, filozofiei si politicii pe Internet a companiei dumneavoastra si cu cat este mai bine reprezentata cu atat va fi mai puternica impresia lasata in mintea clientului.

Noi, NIT Concept, creem prezente impresionante in mediul online folosind modele de marketing de succes si strategii de promovare care vizeaza un publicu mai larg pe Internet.


Vom dezvolta impreauna  un site profesional, care sa  ofere utilizatorului o experienta placuta si interesanta, si care sa indeplineasca  obiectivele dvs. online, evidentiind  performantele si succesul afacerii dvs.

Va oferim servicii de web design si solutii profesionale de dezvoltare web, SEO  ( Search Engine Optimization ), servicii de marketing, web hosting, identitate de corporatie, traducere site-ul web si servicii de localizare site-ul, asigurându-ne ca veti obtine o solutie tuturor cerintelor si nevoile dvs.


Incepeti dezvoltarea afacerii in mediul online prin serviciile complete de promovare internet iar beneficiile nu vor intarzia sa apara.


Imaginea firmei : prin prezenta online creati prestigiu afacerii d-voastra., va imbunatatiti vizibilitatea marcii si cresteti increderea potentialilor clienti in oferta d-voastra.


Acces rapid la informatie : oferiti toate informatiile necesare intr-un singur loc, online si castigati un potential client intr-un timp considerabil redus fata de abordarea clasica.


Dezvoltati baza de clienti : internetul e rapid, eficient si plin de resurse ce ajuta pe oricine sa gaseasca ceea ce are nevoie. In concluzie, nu numai ca relatia de afaceri cu actualii clienti sunt optimizate, dar, mai mult, prin intermediul listarii in motoarele de cautare si a directoarelor online, dar si prin alte metode de promovare online, veti fi in masura sa atrageti noi clienti ce cauta servicii asemenea celor pe care le oferiti.


Dezvoltati relatia cu clientii : din ce in ce mai multi consumatori utilizeaza internetul pentru a cauta produse sau servicii online; iar d-voastra, prin deschiderea catre clienti a unui birou de informatii virtual, le oferiti posibilitatea de a va gasi foarte usor 24h/24h.


Aveti rezultate cu o investitie minima : dezvoltati prezenta online pentru a avea rezultate imediate din punct de vedere al marketing, considerand numai cati clienti pot fi gasiti prin intermediul acestui mediu de marketing. Cum Internetul se afla in plina dezvoltare, iar numarul internautilor creste in mod constant de la an la an, va puteti baza pe termen foarte lung pe aceasta investitie.


Pentru o analiza personalizata si o cotatie de pret va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Portofoliu

 • Biroul Executor Judecatoresc Munteanu Paraschiva Laura

 • Cabinet avocat Vasilache Ioan Paul

 • apartament vanzare

 • Inchiriere apartament regim hotelier Galati

 • Agentia de turism Expert Pro Vacances Galati

 • David Dumitriu si Asociatii Societate civila profesionala de avocati

 • SRAS Sistem Recirculant de Acvacultura Intensiva

 • TEHNOPOWERTEAM Service profesionist pentru intreaga gama de utilaje de constructii

 • Aryx Lures Voblere lucrate manual

 • D.G.BETEX SRL - Anvelope auto, service roti GALATI.

 • SOLAR-abc panouri solare

 • Scoala Star - Scoala de soferi Galati

 • Alyon Design :: Productie Publicitara Galati

 • Executorul judecatoresc Tudorie Stefan

 • Dental SRL Clinica dentara.

 • Two R - Transport Intern si International de marfa

.

.

Parteneri